Φρένα   

BRAKING LOGO 

 

Η Braking ιδρύθηκε το 1990 και αμέσως ασχολήθηκε με πρωτότυπες ιδέες για τις δισκόπλακες, που αποτέλεσαν την βάση για την μελλοντική της επιτυχία, έχοντας την βεβαιότητα ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει κάτι νέο, σε έναν τομέα όπου όλοι θεωρούσαν ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος για καινοτομίες, και ήταν στα χέρια λίγων κορυφαίων εταιριών.
Η έντονη παρουσία της σε αυτόν τον δύσκολο κλάδο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας οδήγησαν την Braking σε μια σταθερή και γρήγορη εξέλιξη, φτάνοντας στην σημερινή ηγετική της θέση στον χώρο της πέδησης.
Πάντοτε ταγμένη στον χώρο των αγώνων, όπου έχει αποκτήσει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, ήταν σε θέση να προτείνει λύσεις πάνω στην δισκόπλακα τεχνολογικά προηγμένες, που έγιναν εύκολα αποδεκτές από όλους.
Ξεκινώντας από δισκόπλακες oversize kit για off-road και σκούτερ, πέρασε σο γνωστό αλλά και ασυνήθιστο περιφερειακό δίσκο και στη συνέχεια στους πασίγνωστους πλέον δίσκους μαργαρίτα, batfly, KX. Αυτά είναι τα σημαντικά βήματα που έχουν κάνει την εταιρία να κατέχει ηγετική θέση σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σήμερα η Braking αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές after-market συστημάτων φρένων, και είναι η μόνη εταιρία που μπορεί να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό στρογγυλό δίσκο, καθώς και μία ολοκληρωμένη λύση στο σύστημα φρένων


Γρανάζια   SUNSTAR LOGO

Τα γρανάζια μοτοσυκλέτας Sunstar χρησιμοποιούνται από τους κυριότερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών στην Ιαπωνία, Αμερική, Ευρώπη και Ασία ως γνήσια προιόντα όπως HONDA, YAMAHA, KAWASAKI και SUZUKI. Η Sunstar έχει πάνω από 40 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας στα γνήσια προιόντα γι’αυτό και κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς γραναζιών. Με την βοήθεια ειδικής τεχνολογίας η Sunstar εγγυάται ανώτερη ασφάλεια, αξιοπιστία και απόδοση, όπως και μεγαλύτερη δύναμη στην μοτοσυκλέτα ισσοροπώντας τον μοναδικό σχεδιασμό με την λειτουργικότητα. Σήμερα η Sunstar είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής γνήσιων γραναζιών στον Κόσμο. Στην πραγματικότητα η μοτοσυκλέτα σας πιθανότατα να ήρθε από το εργοστάσιο με γρανάζια Sunstar .
Οι πελάτες που αγοράζουν τα after market προιόντα της Sunstar ξέρουν ότι διαλέγουν τα καλύτερης ποιότητας προιόντα που υπάρχουν στην αγορά και συνεπώς περιμένουν την μέγιστη αξιοπιστία και αντοχή.
Επειδή η Sunstar προμηθεύει γνήσια γρανάζια στους περισσότερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών, ξέρει τις σωστές προδιαγραφές για κάθε γρανάζι. Έτσι τα After Market προιόντα της Sunstar είναι σχεδιασμένα με τις γνήσιες προδιαγραφές. Λάδια, χημικά   BARDAHL LOGO   Η Bardahl δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών απο το 1939 στο Seattle των ΗΠΑ.Ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Ole Bardahl ο οποίος δημιούργησε την μοναδική φόρμουλα POLAR PLUS η οποία εξασφαλίζει την σωστή λίπανση της μηχανής ακόμη και στην περίπτωση μείωσης του λιπαντικού πολύ κατω απο τα προβλεπόμενα απο τον κατασκευαστή επίπεδα.

Αλυσίδες   TSUBAKI LOGO Η Tsubakimoto Chain co, Japan είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμια κατασκευαστής αλυσίδων κίνησης με τέσσερεις εργοστασιακές μονάδες μόνο στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη η Tsubaki διαθέτει δυο μεγάλες μονάδες διάθεσης, μία στην Βρετανία και μια στην Ολλανδία. Στον χώρο της μοτοσυκλέτας η Tsubaki παράγει αλυσίδες για όλους τους τύπους μοτό καλύπτοντας ολόκληρη την αγορά μοτοσυκλετών από μοτοποδήλατα μέχρι και superbikes συμπεριλαμβανομένων των motocross και ATV.
Οι αγώνες είναι η απόλυτη δοκιμασία για τον άνθρωπο και την μηχανή του. Δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μεγαλύτερα ονόματα στους αγώνες μοτοσικλετών, στις πιο γρήγορες και στις εκτος δρόμου κατηγορίες στηρίζονται στην πείρα της μηχανικής και στην αριστεία της αλυσίδας Tsubaki.
Εφαρμόζοντας την γνώση που έχει αποκτήσει από τους αγώνες, η Tsubaki έχει αναπτύξει μεθόδους παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας για να εξασφαλίσει αλυσίδες ανώτατης απόδοσης και αξίας εξασφαλίζοντας την ελάχιστη

Iμάντες   MITSUBOSHI LOGO Η Mitsuboshi παράγει μια μεγάλη σειρά απο ιμάντες (συμβατικούς, ενισχυμένους και διπλούς) και βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς, έχοντας απαράμιλλη αξιοπιστία και ποιότητα, επειδή είναι ο προμηθευτής απο γνήσιους ιμάντες των σημαντικότερων κατασκευαστών δικύκλων παγκοσμίως. Ενδεικτικά αναφέρουμε Piaggio, Suzuki και Yamaha
 
    GATES LOGO Η GATES είναι μία πολυεθνική εταιρία ηλικίας 100 ετών,με εργοστάσια σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Η GATES είναι Νο 1 στον κόσμο στην παραγωγή ιμάντων κίνησης για όλων των ειδών τις μηχανές και προμηθεύει τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων με ιμάντες κίνησης για “πρώτη εφαρμογή”. Στον χώρο της μοτοσυκλέτας η GATES προσφέρει τον πιο πλήρη κατάλογο εφαρμογών καλύπτοντας σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά και Ιαπωνέζικα scooters, ως ακόμη και τα Κινέζικα. Οι ιμάντες GATES πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένων ISO και QS-9000.

Τροχοί      H Union Autoparts Manufacturing Co., Ltd. (UAM) είναι στον όμιλο των διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, Okaya & Co,Ltd της Ιαπωνίας και Siam Steel Group και είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές υψηλής ποιότητας ατσαλένιων στεφανιών και ακτίνων για μοτοσικλέτες, στον κόσμο. Η UNION ειναι ο βασικότερος προμηθευτής των περισσότερων εργοστασίων μοτοσυκλετών στην Νοτιοανατολική Ασία. Ενδεικτικά αναφέρουμε το παρακάτω εργοστάσια:
• Thai Honda Manufacturing Co., Ltd.
• Thai Yamaha Motor Co., Ltd.
• Thai Suzuki Motor Co., Ltd.
• Kawasaki Motors Enterprise (Thailand)
• Honda Motor Co., Ltd., Japan Yamaha Motor, Ltd., Japan
• Yamaha Motor Sdn. Bhd., Malaysia MODENAS, Malaysia
• Honda Philippines Inc., Philippines Kawasaki Philippines
    
Εξαρτήματα Racing   Το όνομα “Fuego” είναι συνυφασμένο εδώ και χρόνια στην Ελληνική αγορά με την ποιότητα και την αξιοπιστία. Η “FUEGO” διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ, από “racing parts” όπως άξονες εκκεντροφόρου άγριους, ελατήρια αμπραγιάζ και oversize κυλίνδρους ως και πολλά αξεσουάρ όπως φλας μίνι και αντίβαρα τιμονιού.
Η εταιρία διαθέτει επιπλέον έναν από τους πληρέστερους καταλόγους εφαρμογών μανετών στην Ελληνική αγορά. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να διαθέτει ποιοτικά after market προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
   
 

    Η X1R ειδικεύεται σε βελτιωτικά Racing εξαρτήματα ;Έχει γίνει γνωστή κυρίως για τα βελτιωτικά κεραμικά κιτ αλλά και αλουμίνιου, τις Racing εξατμίσεις και τους τροχούς αλουμινίου. Δεν είναι μόνο πολύ καλής ποιότητας και απόδοσης, αλλά  δίνουν επίσης και μία πολύ όμορφη αγωνιστική όψη στο παπί σας


Μπαταρίες  

Οι υψηλής απόδοσης μπαταρίες GS έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που δίνουν την μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία με την πιο σπινθηροβόλα δύναμη.
Η τεχνολογία του ανασυνδυασμένου αερίου εξαλείφει την διαροή: από τη στιγμή που η μπαταρία γεμίζει με ηλεκτρολύτη, είναι μόνιμα σφραγισμένη - δεν χρειαζεται να ασχοληθείτε ξανά με τον έλεγχο του επιπέδου του ηλεκτρολύτη. Προστατέψτε το πολύτιμο σας δίτροχο, τα εξαρτήματα του και τα αξεσουάρ σας από την καταστροφή μπορεί να προκαλέσει ο ηλεκτρολύτης. Η σειρά υψηλής απόδοσης GS έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιάς μπαταρίας που δεν χρειάζεται συντήρηση και είναι η καλύτερη επιλογή σας για τις μοτοσυκλέτες, σκούτερ, ATV, θαλάσσια scooter και σκί jet.

 
    Οι μπαταρίες OyeK είναι η οικονομική μας πρόταση για μπαταρίες μοτοσυκλετών χωρίς όμως να συμβιβαζόμαστε στην ποιότητα.Η Oyek προέρχεται από ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια μπαταριών στην Κίνα με δυνατότητες παραγωγής εκατομμυρίων μπαταριών τον χρόνο. Οι μπαταρίες πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας όπως ISO-9001 και ISO-14001. Η OyeK απευθύνεται στους αναβάτες που ψάχνουν μια οικονομική αλλά αξιόπιστη μπαταρία.

 Λάμπες      

Η GE Lighting είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πηγών φωτός στον κόσμο. Παρέχει τεχνολογία “state-of the-art” και είναι σε θέση να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα λαμπτήρων μοτοσυκλετών. Η GE έχει διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον φωτισμό της μηχανοκίνησης για πολλά χρόνια. Είναι σε θέση να προσφέρει μια πλήρη γκάμα λαμπτήρων μοτοσυκλετών και scooter. Η γκάμα των προϊόντων της για τις μοτοσυκλέτες και scooter παράγονται στην Ευρώπη  και πωλείται σε όλο τον κόσμο, τόσο για αρχική χρήση του εξοπλισμού από τους κατασκευαστές (OEM) όσο και για χρήση στη δευτερογενή αγορά (Aftermarket).

 Η Tungsram είναι μια Ουγγρική κατασκευάστρια λαμπτήρων φωτισμού από το 1896. Η General Electric, το 1990, απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της. Κατά τα τελευταία έξι χρόνια η GE έχει επενδύσει 600 εκατομμύρια δολάρια στην εξονυχιστική αναδιάρθρωση κάθε πτυχής της λειτουργίας της εταιρείας. Είναι η μεγαλύτερη Αμερικανική επένδυση κατασκευαστή στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη μέχρι σήμερα. Η Tungsram είναι πλέον θυγατρική της General Electric και το όνομά της χρησιμοποιείται πλέον μόνο ως εμπορικό σήμα.

   

Φορτιστές   Οι Ιταλικοί φορτιστές BC φορτίζουν και συντηρούν την μπαταρία. Έχουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, είναι συμβατοί με όλους τους τύπους μπαταριών, δεν επηρεάζουν τα ηλεκτρικά της μηχανής και έχουν προστασία για βραχυκύκλωμα,αναστροφή πολικότητας και υπερθέρμανση. Είναι 100% αυτόματοι και διαθέτουν γρήγορο σύστημα σύνδεσης.

Φλάντζες,
τσιμούχες
 
 
Η Centauro κατασκευάζει φλάντζες εδώ και 50 χρόνια. Ο κατάλογος φλαντζών της εταιρίας καλύπτει μία μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών, από scooters μέχρι και supersports. Η Centauro παράγει επίσης τσιμούχες πιρουνιού σε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις σε ποιότητα σαφώς ανώτερη των Γιαπωνέζικων after-market που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Η εταιρία λειτουργεί σύμφωνα με πρότυπα ποιότητας UNI EN ISO 9001:2008

Δίσκοι αμπραγιάζ   Οι δίσκοι αμπραγιάζ JI είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας της JI στην μελέτη και κατασκευή υλικών συμπλέκτη. Κάθε σετ δίσκου είναι σχεδιασμένο και μελετημένο σύμφωνα με την τεχνολογία των OEM (γνήσιων) υλικών τριβής. Οι δίσκοι παρασκευάζονται από επιλεγμένα συστατικά υψηλής τεχνολογίας με πολύ υψηλή θερμική, χημική και διαστατική σταθερότητα

Φίλτρα λαδιού   Τα φίλτρα SUNWA παρασκευάζονται  στην Ταυλάνδη  και έχουν εφαρμογές για αυτοκίνητα, φορτηγά, κλαρκ, μοτοσυκλέτες, σκάφη και βιομηχανικό εξοπλισμό.
Τα φίλτρα SUNWA χρησιμοποιούνται από την αυτοκινητοβιομηχανία σαν γνήσια αλλά κυκλοφορούν και σαν aftermarket σε πάνω από 45 χώρες.
Στην πραγματικότητα δεν θα πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι διάφορα επώνυμα φίλτρα που αναγράφουν στο κουτί "Made in Thailand" παρασκευάζονται από την SUNWA  
Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και με 2000 διαφορετικούς κωδικούς φίλτρων η SUNWA σας παρέχει το κατάλληλο φίλτρο στην καλύτερη ποιότητα αλλά ταυτόχρονα και σε προσιτή τιμή


Λάστιχα    Η FKR κατέχει ηγετική θέση στην Μαλαισία στην αγορά ελαστικών μοτοσυκλετών. Τα FKR προϊόντα είναι γνωστά για την ποιότητα, την αξιοπιστία τους, τη δύναμη και την αντοχή τους. Γι’ αυτό και είναι η προτιμώμενη επιλογή των μεγαλυτέρων εργοστασίων κατασκευής μοτοσυκλετών (ΟΕΜ) στην Μαλαισία όπως οι HONDA, YAMAHA, SUZUKI, MODENAS κτλ.

   

Σαμπρέλες    Οι VISTON αεροθάλαμοι βουτυλίου καουτσούκ απαντούν στις ανάγκες της καθημερινότητας των μοτοσικλετιστών για οικονομικούς, υψηλής ποιότητας αεροθαλάμους. Σε κάθε μέγεθος οι VISTON αεροθάλαμοι προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στη διάτρηση και τη σταθερά υψηλή ποιότητα για την οποία φημίζονται.

Μπίλιες φυγοκεντρικού    Οι μπίλιες εμπρόσθιου φυγοκεντρικού scooter της YSD είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της εταιρίας στον τομέα αυτό. Οι μπίλιες ξεχωρίζουν για τα υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά τους όπως η χρήση υψηλής ποιότητας αλουμινίου, μεγάλης ακρίβειας λείανσης και υψηλού επιπέδου ποιοτικού ελέγχου. Οι μπίλιες παρασκευάζονται από Teflon και είναι ταυτόσημες με τα συστατικά των γνήσιων μοντέλων εξασφαλίζοντας αμετάβλητες και διαρκής επιδώσεις.
Η αναγνώριση της διάστασης και του βάρους του προϊόντος απλοποιείται λόγω της εκτύπωσης laser πάνω στην επιφάνεια της κάθε μπίλιας. Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων και βάρους.

Ρουμπινέτα    Για πάνω από 50 χρόνια η OMG παρασκευάζει απαράμιλλης ποιότητας ρουμπινέτα βενζίνης για μoμοτοσυκλέτες και scooter. Γι’ αυτό και την προτιμούν τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής μοτοσυκλετών στην Ευρώπη όπως οι Peugeot, Honda Italia, Malaguti, Betamotor, GAS GAS, κ.α.

Πιστόνια,
μπιέλες
  Τα πιστόνια είναι τα κυριότερα προϊόντα της TKRJ.
Η TKRJ παρέχει μια μεγάλη ποικιλία πιστονιών για πολλά μοντέλα ιαπωνικών μοτοσικλέτων.
Αυτά έχουν κερδίσει τη φήμη για την ποιότητα και την ιδιαίτερη ανθεκτικότητα από μοτοσικλετιστές σε όλο τον κόσμο.
Οι μπιέλες TKRJ μεταφέρουν την  κινητήρια ενέργεια του κινητήρα απευθείας στον στρόφαλο, πετυχαίνοντας υψηλές επιδόσεις.

 Αμορτισέρ   Η συνεχιζόμενη έρευνα και ανάπτυξη στην παραγωγή της μοτοσικλέτας αποτελεί τη βάση στην οποία εξαρτάται η παραγωγή των αμορτισέρ GALOP. Η υψηλή τεχνολογία στην παραγωγική διαδικασία αρχίζει με την επιλογή πρώτων υλών υψηλής ποιότητας. Σχεδιασμένο για αντοχή αλλά και για ομορφιά, το αμορτισέρ GALOP υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας ακολουθώντας τα πρωτυπα της αγοράς OEM με την βοήθεια των Micro Computer Universal Testing Machine και Damping force Tester. Μια έμπειρη ομάδα μηχανικών εποπτεύει την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο για την τήρηση των προτύπων ISO 9002.